Talvine matkamäng Kohilas


Teisel jõulupühal, 26. detsembril kutsusid Kodutütred ja Noored Kotkad Kohila inimesi juba teist aastat järjest talvisele matkamängule. Kuna korraldusluba saadi viimasel hetkel ja reklaamiga hoiti tagasi, siis oli tegelikult ülimalt hea meel näha, et tervelt 10 rõõmsat ja energilist võistkonda olid matkama tulnud. Peamiselt oli tegu perekondaega, kes olid nautimas koos millegi põneva tegemist ja värskes õhus liikumist.
Erilise kingitusena oli Kohilas just matkapäevaks maha sadanud korralik lumi. Võistkonnad saabusid starti sujuvalt kõik pisut erineval ajal ning said peale registreerumist kohe rajale minna. Matkarajal, mis tegi peaaegu, et Kohilale ringi peale, ootas seiklejaid 10 kontrollpunkti. Igas punktis oli matkalistel täita erinev ülesanne. Muuhulgas tuli näiteks matkakott kokku pakkida, sõlmi teha, pimerada läbida ja raadiosidet pidada. Läbi pidi saama nii ämblikuvõrgust kui pommirajast, sai airsoft relvadega lasta ja mõistatusi lahendada.
Rajalt tulijad, kes läbisid 7km või natuke rohkem, olid rõõmsad ja veel energilisemad kui teele minnes. Kiideti mõnusat matkavõimalust ja lahedaid ülesandeid. Rahule jäid ka korraldajad ise, sest iga korraldusvaev tasub ennast ära, kui on parimad kaaslased, kellega koos seda teha ning rõõmsad ja tänulikud osalejad. Talvise matkamängu korraldasid Raplamaa Kodutütred ja Noored Kotkad ning kontrollpunktides oli ühisesse asja panustamas nii naiskodukaitsjaid, kaitseliitlasi, noori kotkaid kui kodutütreid.

Eelmine
Kodutütarde ja Noorte Kotkaste pidulik AASTALÕPUKOONDUS Märjamaal
Järgmine
Kaiu ja Keava laager

Lisa kommentaar

Email again: