Mini-Põrgupõhja 26.-28.aprillil 2013

Noorte luureretk Mini-Põrgupõhja nime all toimub juba üheksandat korda. Vahepeal, aastatel 2000- 2010, toimus võistlus noortele maakondliku Mini-Erna nime all. 


Oma osavõtust peab võistkond teatama hiljemalt 8. aprill 2013 kell 17.00  Rapla maleva noorteinstruktorile leho.rohtla@kaitseliit.ee 


Juhendiga saab tutvuda artikli lõpus.


Luureretkest võib osa võtta KT ja NK igast rühmast  üks võistkond (võimalusel Naiskodukaitsest ja Kaitseliidust 1-2 võistkonda.). Naaber malevatest vastavalt kutsetele. Osavõtjate vanus on 12 – 17 (kaasa arvatud) aastat (v.a. NKK ja KL ).


Vabade kohtade olemasolul võivad osaleda võistkonnad, mis on moodustatud vabalt valitud 12-17 aastastest noortest. Võistleja vanust arvestatakse sünnikuupäeva järgi stardipäeval.


Retk on pühendatud RVLi (Relvastatud Võitluse Liit) võitlejatele ning teistele metsavendadele, kes ei alistunud võõrale võimule. Jätkata väljakujunenud traditsiooni ja arendada edasi omalaadset võistluse vormi. Äratada noortes huvi, tõsta oma ettevalmistust tegutsemiseks füüsilist ja vaimset vastupidavust ning mitmekülgseid oskusi nõudvates tingimustes. 


Juhendi saab  juhend.pdf




Eelmine
Kevadlaager 2013
Järgmine
JÄRVAKANDI RÜHMALAAGER KUTSUB KÜLLA TEISI RÜHMI

Lisa kommentaar

Email again: