KT ja NK Olümpiamängud Sakalas

16.-17. septembril leidsid Viljandis üle nelja aasta jälle aset üle-eestilised Noorte Kotkaste ja Kodutütarde olümpiamängud.
Reede õhtul toimus avarivistus koos olümpiamängude piduliku avamisega Viljandi keskväljakul, millele järgnes rongkäik tõrvikute valgel läbi õhtuse linna linnastaadionile. Seal ootas noori ees prožektoritevalges ööjooks . Ööjooksult liiguti sujuvalt päeva lõpetavale öödiskole võistkondade ööbimiskohta Jakobsoni Koolis.
Laupäeva alustasid
vanad olümpiaalad: kilbijooks, hoota kaugushüpe, mõlema käega kuulitõuge ja mõlema käega granaadivise. Ilm ataat näitas oma erinevat palet küll vihma, tuule ja jahedate kraadidega, kuid see ei heidutanud kangeid noori- võisteldi naerusuiselt, ikka oli näha neid ilma ja külma trotsides ka raja ääres kaasa elamas omadele.
Päeva viimaseks alaks oli võistkondlik pendelteatejooks. Seal oli tarvis end proovile panna kotijooksus, lestadega jooksus, pajakinnastega omal rajal palli lükkamises, suuskadega jooksus, kanapime- prillidega jooksus ning kepp- hobusega traavides. Põnevust ja meeleolukat kaasaelamist ning rajal olijate ergutamist kostus nendel hetkedel vist küll kogu Viljandi rahva kõrvu!
Olümpiamängude võidukarikas läks ka sel korral Viljandi võistkonnale, kes seda tõenäoliselt edasi anda ei raatsinud. Palju õnne neile ning kohtumiseni!

Pildid on meie FB lehel : https://www.facebook.com/RaplamaaNooredKotkadJaKodututred/
Eelmine
Kohila rühmad alustasid hooaega
Järgmine
Kaerepere rühma uus tulemine

Lisa kommentaar

Email again: