Keava noored metsas

Keava rühm on juba peaaegu aasta aega planeerinud ja erinevatel põhjustel aina edasi lükanud üht ööbimisega laagrit. Lõpuks saadi ajad klapima ja telgid pandi püsti Varbola linnuse telkmisalale. Poisid pidid oma telgi asukohta vahetama 1 kord, tüdrukud lausa 2 korda, sest seljakottidesse oli head-paremat ära paigutatud ja sipelgad tahtsid ka oma osa saada. Lõpuks leppisid tüdrukud kokku, et keegi ei võta seljakotti telki kaasa.
Kõige suurem rõhk läks kaardi ja kompassi õppimisele. Tublid instruktorid panid üles raja ja pühapäeval mindi gruppidena rajalt punkte otsima, kõik jõudsid õigel ajal tagasi ja punktid leiti kah üles. Mis noortele endale väga meeldis, oli tulepulgaga tule tegemine, suurem osa harjutas seda edasi ka siis, kui kohustuslik tund oli lõppenud. Ja muidugi sõlmed, segadust oli oi kui palju, teeb justkui kõik õigesti, aga ikka tuleb välja mingi pundar... õhtu lõpuks said kõik mõned sõlmed vähemalt hetkeks selgeks, eks järgmine kord kontrollime, kas on endiselt meeles.
Süüa tegime sel korral lõkkepannil, õhtusöögi valmistasid tüdrukud, kuna perenaise erikatse ootab sooritajaid, siis tuleb hoolega harjutada. Lisaks võtsime õhtul ette ka lõkkemuffinite valmistamise. Kuna keegi meist ei olnud seda enne proovinud, siis põnevust oli palju. Loomulikult ei lugenud instruktor esimese hooga korralikult õpetust läbi, seega esimesed muffinid küpsesid päris pikalt, aga viimased valmisid juba päris kiiresti. Nii mõnigi kirjutas tagasisidesse, et lõkkemuffinid olid laagri parim osa

Loodetavasti ei lase järgmine laager ennast väga pikalt oodata!

Pilte vaata SIIT
Eelmine
Kõige ägedam nädalavahetus on ikka laagrinädalavahetus
Järgmine
Märjamaa ja Kohila kodutütarde Linnutarga ja Keskkonnasõbra laager Võsul

Lisa kommentaar

Email again: