Kaiu ja Keava laager


29.detsembril koroona kiuste said Kaiu ja Keava kodutütred ja noored kotkad kokku. Koos veedeti üks tore, asjalik ja õpetlik päev.
Alustasime kaardi ja kompassi õppimise ja meelde tuletamisega. Seejärel jagasime lapsed gruppideks ja hakkasime uusi ja põnevaid ülesandeid tegema ja lahendama. Esimesed võistkonnad läksid
orienteerumisrajale. Ühed ühtpidi ja teised teistpidi, et oleks hajutamine.
Saadi teada, kuidas telkmantli nööri saab väga mitmeti kasutada
telkmantli püstitamisel ja mida kõike on võimalik sellega veel teha (saapanööriks, püksirihmaks jne).
Kui telkmantli püstitamise erinevad võimalused olid läbi proovitud, siis oli aeg hakata lõkketüüpe meelde tuletama ja läbi proovima. Mitte ainult ei tehtud lõkketüüpe vaid eesmärgiks oli ka need põlema saada. Õues oli parajalt niiske ja jahe, ikka tahaks ju sooja ja süüa saada. Meie tubli instruktori Madise juhendamisel said enamus lõkked ka süüdatud.
Seekord lõkkel süüa ei teinud, vaid meil oli oma kokk olemas, kes valmistas meile maitsva traditsioonilise söögi: makaroonid hakklihaga. Kõht head ja paremat täis, asusime taas asja kallale.
Päev möödus nii kiirelt, et juba oligi pime ja vaja hakata kodu poole minema. Ega siis tühja kõhuga saa minna. Meie tubli instruktor Liisi oli meile imemaitsvad vahvlid vahepeal küpsetanud.
Meie uuel vabatahtlikul noortejuhil Madisel oli ka sünnipäev. Kaiu rühmas ei möödu sünnipäevad ilma tordi ja lauluta. Nii tegime ka meie, kinkisime Madisele väikese tordi ja laulsime sünnipäeva laulu

Eelmine
Talvine matkamäng Kohilas
Järgmine
Märjamaa Kodutütred alustasid uut aastat kunstiga

Lisa kommentaar

Email again: